Qui som?

Un petit resum de la nostra història i els nostres valors

Des de la seva creació l’any 1974, Grues MIC ha estat sempre dedicada al servei de l’automoció tant en l’activitat d’assistència en carretera com en la gestió de vehicles fora d’ús (VFU) i venda de recanvis d’ocasió.

 

Els nostres principis son: l’atenció personalitzada i el respecte pel medi ambient.

La reutilització i valoració de les peces dels vehicles ajuda a una millor sostenibilitat del nostre entorn i per això estem molt satisfets de fer la nostra aportació en la minimització de l’extracció dels recursos naturals, doncs no són per sempre.

Busquem la peça que necessiteu, la desmuntem i si cal la muntem al vostre vehicle. Els nostres professionals us atendran amb la millor cura i atenció.

 

Des d’aquí agraïm a tots els nostres clients la seva fidelitat desitjant que amb la nostra vocació de servei i qualitat continuem sent mereixedors de la seva confiança.

Missió

El nostre principal objectiu és garantir el millor servei a les empreses i clients per alhora aportar el nostre granet de sorra col·laborant en la millora del nostre entorn.

Valors

Transparència

Professionalitat

Sostenibilitat

Excel·lència

La nostra història

1974 - M.I.C

L’any 1974 el Sr Josep Massanas Llenas va decidir emprendre conjuntament amb els germans Josep i Jaume Casadellà per iniciar l’activitat de desballestament de vehicles, venda de recanvis d’ocasió així com també el comerç de maquinària agrícola.

Així doncs, les inicials de M.I.C provenen de Massanas i Casadellà.

L’empresa estava situada al carrer Terme de Palafrugell.

1981 - Assistència en carretera

Un cop el Sr Josep Massanas va passar a ser propietari únic de la societat, es comença un nou negoci dedicat al servei de grua i assistència en carretera.

Amb la inclusió d’aquest servei a les pòlisses d’assegurançes dels vehicles, aquesta activitat va crèixer exponencialment.

1989 - Relleu gerència

L’estiu de l’any 1991 i degut a la pre-jubilació del Sr Josep Massanas, la familia decideix que el seu gendre Xavier Martí es faci càrrec del negoci.

2005 - Noves instal·lacions

Degut al creixement de l’empresa i la necessitat d’adaptar-se a les noves normatives medi-ambientals, l’11 de Novembre de l’any 2005 es concreta el trasllat a les noves instal·lacions situades al carrer del Suro de Palafrugell.

2006 - Lloguers i serveis

Continuant amb la vocació de servei, l’any 2006 es comença una nova àrea de negoci dedicada al lloguer i transport de plataformes elevadores.

Actualment

العربية AR Català CA English EN Español ES